JOK-hanke aloitti toimintansa!

MISSÄ? Where?

Aloitimme Auralassa Turussa 1.8.2018 JOK-hankkeen (ESR 2018–2021) työssäkäyville maahanmuuttajille. Aurala on noin 500 metriä Turun linja-autoasemalta Satakunnantien varressa Raision suuntaan (Satakunnantie 10, 20100 Turku)

KENELLE? To whom?

Voit osallistua hankkeeseen, jos olet työssäkäyvä, osa-aikatyössä tai kokoaikatyössä ja asut Varsinais-Suomessa. Työsi voi olla määräaikainen tai pysyvä. Hankkeessa autetaan  niiden haasteiden kanssa, mitä sinulla on. Esimerkiksi suomen kielen, matematiikan tai tietotekniikan taitojen tai uuden työn hakemisen kanssa.

Hanke on tarkoitettu paitsi maahanmuuttajille myös yrityksille, joissa on töissä maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä. Työnantajille JOK-hanke tarjoaa mahdollisuuden kehittää oman henkilöstönsä perustaitoja ja kehittää työntekijöiden perehdyttämistä ja kielenoppimisen tukemista työssä.

MIKÄ TASO? Which level?

Kielen lähtötasolla ei ole väliä. Voit olla täysi nolla tai osata jo kieltä jonkin verran. Voimme myös auttaa suomalaisen työelämän ja kulttuuristen asioiden ymmärtämisessä. Katsomme ja suunnittelemme yhdessä tavoitteet, mitä sinä opiskelet ja millä tasolla.

MILLOIN OPETUSTA? When do we have lessons?

Otamme huomioon opiskelijan työssäkäymisen, joten opetusajat ajat vaihtelevat sen mukaan mikä sopii sinulle. Opetusaika katsotaan sen mukaan miten sinulla on aikaa opiskelulle. Esimerkiksi 2 h/viikossa tai kahdessa viikossa, 10 h/kk tai enemmän. Voit aloittaa heti tai sitten kun sinulla on aikaa. Meillä ei ole tiettyjä aloituspäiviä. Opiskelijaksi otetaan jatkuvasti.

MISSÄ OPISKELEMME? Where do we study at?

Pidämme opetustunteja mahdollisuuksien mukaan Auralassa tai työpaikoilla. Jos samalla työpaikalla on useampi opiskelija, voimme tulla myös työpaikalle, jos opetukseen löytyy sopiva tila. Opetusta voi olla sekä yksilöopetuksena tai ryhmässä.

MITÄ MAKSAA? Do I have to pay?

Opiskelu ei maksa mitään opiskelijalle tai yritykselle, koska hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

MITEN HAEN? How to apply?

Meille ei tarvitse erikseen hakea. Ota yhteyttä suomen kielen opettajaamme Lauraan ja sovi ensimmäinen aika. Voimme yhdessä katsoa  miten menemme eteenpäin.

LISÄTIETOJA More information:

Laura Siniranta, hanketyöntekijä ja suomen kielen opettaja 050 322 3837, laura.siniranta(at)aurala.fi TAI

Outi Tikkanen, projektipäällikkö 040 742 0473, outi.tikkanen(at)aurala.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *