Työnantajille

Onko sinulla maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä, joiden kanssa tulee väärinymmärryksiä puutteellisen kielitaidon vuoksi? Olisiko apua myös ATK-taitojen ohjaamisesta?

Auralassa on alkanut JOK-hanke (1.8.2018–31.7.2021), joka voi auttaa työssäkäyviä maahanmuuttajia parantamaan perustaitoja, joita tarvitaan työelämässä ja omien asioiden itsellisessä hoitamisessa. Haasteet voivat olla kielellisiä, kulttuurellisia tai perustaitoihin liittyviä.

Tarjoamme maksutonta ohjausta työntekijälle, joustavasti työajat huomioiden. Opetus voi tapahtua päiväsaikaan tai ilta-aikaan. Opetus tapahtuu pääosin Auralassa (Satakunnantie 10) Turussa. Jos samalla työpaikalla on useampi ohjaukseen tuleva, voimme tulla myös työpaikalle, jos sieltä löytyy sopivaa tilaa opettamiseen. Opetuksessa huomioidaan lähtötaso, työala ja työympäristö.

Voimme auttaa, jos työntekijäsi asuu ja työskentelee Varsinais-Suomen alueella.  Voimme tulla käymään työpaikalla ja kertoa lisää, jos haluat keskustella aiheesta tarkemmin.

Hanke on Euroopan sosiaalirahaston  (ESR) rahoittama. Taustayhteisönämme on Auralan Setlementti ry (aurala.fi), joka on poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton yhdistys.

Lisätietoja:

Suomen kielen opettaja Laura Siniranta

laura.siniranta(at)aurala.fi, 050 322 3837

Projektipäällikkö Outi Tikkanen

outi.tikkanen(at)aurala.fi,  040 742 0473